Irland

Stephen’s Green Shopping Centre

Efter gårdagens galna pubrunda tog Fray en lååång sovmorgon, vilket är helt ok om man hoppat omkring på ett irländskt dansgolv till klockan tre på natten! Jag tog mig ut på egen hand runt 11.30 och satte siktet på parken St. Stephen’s Green. Jag köpte en latte och avocadosmörgås på mysiga The Little Parisian, sen gick jag och satte mig på en parkbänk, haha! Kände mig lite lonely.. satt bara och tittade på människor, funderade vart de kom ifrån och vad de gjorde i Dublin. Filosofi på hög nivå, jag vet, men rätt mysigt ändå! 😉

Jag fortsatte min dag med shopping på Grafton Street. Köpte ett superfint halsband i gallerian Stephen’s Green Shopping Centre. Det är typ den vackraste gallerian jag sett, med glastak och glasväggar, vita trappor och en stor klocka hängandes mitt i allt. Såå fint!! Här finns dessutom en butik helt tillägnad Yankee Candle (världens bästa doftljus)!

Eftersom Fray fortfarande sov(!) gick jag till caféet Dawsonstreet 37. Supercoolt ställe med högt i tak och färgglad inredning! Är inte något fan av djurhudar dock, men bortsett från den var det supermysig inredning! Tog plats i sofforna vid fönstret där bordet är gjort av en stor trumma!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.