Barcelona

Den långa färden mot Barcelonas bästa paella!

Efter min och Sandras morgonshopping mötte vi upp sjusovaren Fray och begav oss alla mot stranden. Tjejerna hade blivit tipsade om en restaurang som skulle ha grym paella, så det blev vårt val av lunchställe! Restaurangen, som heter Escriba, ligger vid stranden men ganska långt bort från centrum. Det tog oss en timme att promenera dit, men det var såå värt det! Vi fick en gigantiskt stekpanna med paella att dela på och sangrian här var den godaste jag druckit hittills på resan!

jag i barcelonas hamn

jag och sandra i barcelonas hamn sandra jag och frida inne på restaurangen Escriba strandrestaurangen Escriba

Vi la oss sedan på stranden och spenderade resten av dagen med att steka i solen. Om det känns lite motigt att promenera så långt för en maträtt kan jag berätta att stranden här borta är mycket finare än stranden närmare Barcelonas centrum, plus att det är mycket färre turister och jobbiga strandförsäljare! Så helt klart värt långprommisen!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.