Nya Zeeland

Glassiga solglasögon från Glassons!

Gick runt på stan här i Auckland för någon dag sedan, i jakt på ett par svarta jeans. Hamnade på klädbutiken Glassons och blev störtförälskad i dessa superhärliga solglasögon i roséguld! Att man aldrig ska lyckas gå in i en butik och gå därifrån med enbart det man kom dit för… :p Men jag kände att jag bara var tvungen att köpa dem, och tyckte att jag kanske ändå var i liiite behov av nya solglasögon och då var ju dessa perfekta, hehe. Fick även med ett matchande fodral i skimrande roséguld! Love it!

Kan verkligen rekommendera Glassons för den som är i Nya Zeeland eller Australien, de har såå fina kläder och accessoarer! Jeansen då? Jo, jag hittade mig ett par på Glassons, men vanliga svarta jeans vet väl alla hur de ser ut, så kändes lite onödigt att visa upp här..! 😉

2 reaktioner på ”Glassiga solglasögon från Glassons!

  1. Jättefina! Och du, jag ÄLSKAR din header som ligger överst i bloggen. Den representerar allt som har att göra med frihet för mig…

    1. Tack, vad glad jag blir! Kul att du tycker det, för det är precis det jag vill att den ska förmedla!☺️

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.