Inför resan, Nya Zeeland

Nu är det nära!

Imorgon lyfter flyget från Arlanda och 25 timmar senare landar vi i Auckland, Nya Zeeland! De är ju dock 10 timmar före, så rent klockmässig tar resan 35 timmar…!

Jag var i stan för någon dag sedan och köpte de sista sakerna; en adapter som passar de flesta uttag i världen och ett skyddsfodral till ryggsäcken! Hittade båda på Clas Ohlsson, 199:- för adaptern och 119:- för fodralet!

packa inför långresa

skydd till ryggsäcker

Det står att fodralet rymmer ryggsäckar upp till 85 liter, men jag fick nätt och jämt igen dragkedjan när jag stoppat ner min ryggsäck på 65 liter. Det tål att tilläggas att den var fullproppad till max, vilket förmodligen var en bidragande faktor… :p Sen indikerar ju priset om att kvalitén kanske inte är den allra bästa, men jag är nöjd så länge den håller hela vägen till Nya Zeeland! Det är i alla fall en svinsmart grej att ha om man ska checka in en ryggsäck på flyget, så att den inte blir blöt, smutsig eller går sönder!

Uppdatering: Skyddsfodralet höll hela vägen till Nya Zeeland – och håller än! Mycket bra kvalité för den billiga pengen alltså! 🙂 Rekommenderas!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.