Irland

Middag & livemusik på The Merchants Arch!

Överallt i centrum finns det pubar och restauranger i klassisk irländsk stil, men i området Temple Bar ligger de mest kända, och troligen också de bästa. Redan klockan 14.30(!) drar livemusiken igång och människor samlas utanför, då det redan är fullt där inne.

Efter dagens shopping och parkhäng gick vi tillbaka till vårt hostel och gjorde oss i ordning för middagen. Väl ute igen hamnade vi av en slump på restaurangen The Merchants Arch som ligger lite gömd i Temple Bar. Ingången ser liten ut för världen, men stället är gigantiskt! En pub på nedervåningen, en stor restaurang med högt i tak på övervåningen och dessutom en inomhusbalkong som tredje våning!

Där uppe satt vi och hade utsikt över trubaduren och alla unika tavlor som klär väggarna från golv till tak. De har till och med hängt upp ett litet flygplan i taket! Såå häftigt ställe! Om ni letar en typisk irländskt restaurang med livemusik, där man kan sitta länge för att både äta och dricka är detta The Place To Be!

Hade inte med mig systemkameran denna kväll, men bjuder på några mobilbilder och videor! Efter middagen startade vår galna pubrunda, men den får ni läsa om i nästa inlägg!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.