Musik & film

Våra Spotify-listor med optimala reselåtar!

Alla som någon gång varit på roadtrip vet att härlig musik i högtalarna är minst lika viktigt som att ha bensin i tanken! När jag och David åkte iväg bestämde vi oss för att göra Spotify-listor med de låtar som vi känner passar på en resa, ni vet, låtar som får en att känna att man är på äventyr, att man är levande och att världen ligger för ens fötter!

Klyshigt? Eh ja, men ack så sant ändå! Man vill ju på något sätt skapa ett soundtrack till resan, som gör en glad, exalterad och förväntansfull över att ge sig ut i världen!

Varför två listor då? Jo, den ena listan innehåller låtar som man gärna spelar när man är helt vaken, pigg och taggad på äventyr! Den andra listan är anpassad för när man är trött och vill slumra till lite – kanske i passagerarsätet, på nattåget eller vid övernattningen på flygplatsen.

Nu känner vi att det är dags att dela med oss av våra listor! De är länkade här nedan och tar er direkt till Spotify!
“Musik att resa till!”  är mer livfull, medan “Musik att sova till på resan!” är precis vad namnet säger!

Musik att resa till!

Musik att sova till på resan!

Hoppas ni gillar dem! Har ni själva gjort några rese-spellistor? I så fall vore det såå kul om ni vill länka dem i en kommentar! 🙂 Är så intressant att få ta del av olika soundtrack som skapats under resor! Berätta även gärna under vilka resor ni skapade dem!

Ha en fin helg!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.