Nordön, Nya Zeeland

Pampiga strandhus i Takapuna!

Det finns så otroligt många fina ställen i närheten av Auckland. Tar man bara en buss eller kör bil i 20-30 minuter kommer man till stränder, klippor, kullar och mysiga små orter! Idag gick färden till Takapuna och Milford. Det blev en så lång dag, med så sjukt många bilder, så delar upp den i två inlägg.

Vi klev av bussen i Takapuna och tänkte att vi skulle gå till stranden. Vi hittade en smal, brant, väg som ledde ner till en mysig liten vik av havet, men inte riktigt en sandstrand. Ett annat par hade också hittat dit och de hade med sig sin hund som var helnöjd över att gång på gång hämta en pinne i vågorna!

Takapuna Auckland besöka milford auckland utflykt auckland sevärdheter auckland göra i auckland

Vi gick sedan vidare och fortsatte leta efter den “riktiga” stranden, som vi ju visste skulle finnas här någonstans (tack vare Google maps!). Vi vek av från huvudvägen och kom in på en mindre gata, där alla hus var helt sjukt fina! Det kändes inte som att det bodde några Svensson-kiwis i detta kvarter, med tanke på att nästan varje hus var omringat av tjocka murar, taggtråd och övervakningskameror (hoppas man inte blir anmäld för att ha fotat dem…!).

utflykter auckland besöka milford auckland utflykter auckland

Denna fina gata ledde rakt ner till huvudstranden. Vi började gå längs med havet, och husen som låg där (med helt sjuuukt fin havsutsikt!) var ännu mer pampiga! Alltså, vill haaa!! Ni ska få se dem i nästa inlägg! 🙂

4 reaktioner på ”Pampiga strandhus i Takapuna!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.