London

Circolo Popolare – restaurang i London med magisk atmosfär

Circolo Popolare är en unik restaurang i London med en magisk atmosfär! De valvformade väggarna är fyllda av upplysta flaskor i olika former och storlekar. I taket hänger grönskande växer och blommor. Circolo Popolare är en italiensk restaurang, där pasta, pizza och italienska smårätter står på menyn. Detta är helt klart en av Londons bästa restauranger!

väggar fulla med små glasflaskor och grönska i taket på Circolo Popolare i London.
inne på restaurang Circolo Popolare i London.

En av Londons bästa restauranger

Circolo Popolare är en av de mest populära restaurangerna i London, både för lokalbor och besökare. Med sin unika inredning, härliga stämning och goda mat är det lätt att förstår varför!

Circolo Popolare har två salonger; huvudsalongen är den största och det är här som väggarna är fulla av flaskor. Den andra salongen är mindre, och här täcks en vägg av vinflaskor och en annan vägg har fönster mot trädgården. Om du gärna vill sitta i den stora salongen kan du önska det i din bokning.

en stor vägg full med glasflaskor, inne på Circolo Popolare i London.
Circolo Popolare i London.

Italiensk restaurang med coola drinkar

På denna unika restaurang i London kan du välja bland mängder av italienska rätter i en stor meny. Du kan dessutom äta frukost och brunch här. Då kan du bland annat avnjuta toast, äggrätter, kokosgröt och pannkakor.

Som huvudrätter finns självklart pasta och pizza, men även sallad och grillad kyckling. Jag tog tryffelpasta medan andra i sällskapet tog pizza och pasta bolognese.

Många av drinkarna på Circolo Popolare serveras i fräsiga glas, som en jordgubbsskål toppad med persilja eller en porslinfisk där fenan är glasets handtag. Om du inte har tid eller möjlighet att äta här kan du gärna slinka in för en grym drink!

liten stekpanna med pasta på Circolo Popolare.
tre drinkar i unika glas.
människor sitter och äter på restaurang Circolo Popolare.

Om du letar en bra restaurang i London är Circolo Popolare ett hett tips! Kom bara ihåg att boka bord innan – eftersom denna unika restaurang är extremt populär!

Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.