Gili Breeze – mysigaste boendet på hela Trawangan!

Vårt boende på Gili Trawangan kan ha varit det absolut bästa, mysigaste och vackraste boendet på hela vår resa! Eller, inte kanske – det VAR absolut det! Boendet hette Gili Breeze Tropical Bungalows, och låg ca 5 minuters promenad från huvudgatan och stranden. Det var riktigt skönt att bo lite längre bort, så vi slapp hästlukten och allt oväsen som omgav boendena längs huvudgatan.

Vad var det då som var så himla bra? Ja, till att börja med så var hela boendet superfint, fräscht och bohemiskt! Alla bungalows var målade i vitt, taken bestod av torkat gräs och varje bungalow hade en egen pastellfärg på dörr och fönster! De var så himla söta!

Receptionen hade vackert mönstrat kakelgolv, och alla möbler och fönsterramar var gjorda av mörkt trä. Gångvägen till alla bungalows och poolområdet bestod av ljusa, runda, stenplattor och vid poolen fanns solstolar i vit rotting. Såå vackert alltså. Man kände liksom ett lugn inom sig, bara av att vistas här.

Utanför receptionen fanns en bänk med kaffe, te, juice och vatten som var gratis för alla gäster. Till frukost serverades en liten frukostbuffé som man antingen kunde äta vid borden i receptionen eller på altanen utanför sin egen bungalow. Vi gjorde alltid det sistnämnda. Det fanns vattenmelon, ananas, papaya, rostat bröd, samt mjölk och flingor. De lagade även varm frukost på beställning, så jag åt alltid pannkaka (surprise!) och David omelett.

Nu till vår bungalow! Alltså, den var såå himla fin!! Rummet var stort, hade vita träväggar och mörkt trägolv. Det var högt i tak, och sidorna gick ihop högst upp i mitten – precis som en bungalow ser ut från utsidan. Uppe i taket hängde små rottinglampor som spred ett varmt ljus över den stora himmelssängen. Sänghimlen gjorde att det kändes som om man sov i en liten koja! 😉

Nämen allvarligt, det var ett så sjukt mysigt rum! Och badrummet var inte sämre! Det hade vita stenväggar, en modern toastol och ett vackert handfat i mörk sten. Men det bästa av allt var att taket ovanför duschen var öppet, så att man kunde duscha under stjärnorna!! I looove it!!

Vi mådde riktigt gott här! Om ni ska till Gili Trawangan kan jag verkligen rekommendera Gili Breeze Tropical Bungalows!! Vi kommer garanterat bo här vid nästa besök! 😀

Follow

Maya Nordlund

Följ bloggen via epost

Ange din e-postadress för att få e-mail om nya inlägg.


Skriv gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.